Friday, October 28, 2011

Amerika se vrací !

Jediná rozumná cesta, vrátit základní výrobu zpět do USA.
To je také cesta k likvidaci nezaměstnanosti a záchraně Evropy!

USA in 21st century

2 comments:

Anonymous said...

Hrozi li nebezpeci Evrope, hrozi i Cine! Proto Cina nabizi pomoc.

http://ekonomika.idnes.cz/cina-nabizi-financni-pomoc-evrope-bude-za-ni-ale-chtit-zaruky-pr3-/eko_euro.aspx?c=A111028_095643_eko_euro_fih

Anonymous said...

Zatim to tak nevypada, USA jedou po stare vyjete draze.
Lidé obecně dosud nepochopili ten zásadní fakt, že Spojené státy se od Reaganových let fundamentálně proměnily. Došlo k nástupu neokonzervativců, kteří sdílejí stejnou ideologii jako jakobíni během Francouzské revoluce. Nabyli přesvědčení, podobně jako kdysi francouzští revolucionáři, že Američané jsou tím vskutku ctnostným národem. A že jsme povinováni vštěpovat naše hodnoty zbytku světa. Proto též ty vojenské invaze, podvracení cizích vlád nebo jejich přímá koupě. V nákupech cizích vlád jsme ostatně velmi efektivní - koupili jsme si většinu bývalé sovětské říše, třeba středoasijské státy. Ty tamní vlády ovládáme, vlastníme - v Gruzii, taktéž loutkové zemi, jsme dokonce rozpoutali válku. A pravděpodobně vlastníme i Českou republiku.

Říkáte ale, že zatímco USA ovládají řadu loutkových režimů, samy jsou loutkou v rukách Izraele.

Ano. Na Blízkém východě nemáme nezávislou zahraniční politiku. Všechny tamní problémy, všechny války vyvěrají z toho, že Izrael se nikdy ze svých zločinů nezodpovídal. Proto Izrael hledí na Ameriku jako na svůj loutkový stát. Cokoli jim řekneme, ignorují - Izraelci dělají jen to, co sami chtějí. Problém je v tom, že jakmile Izrael kritizujete, hned vás nařknou z antisemitismu, z toho, že nemáte rád Židy. Ale v tom to není, jde jen o to, že každý by se měl zodpovídat ze svých činů.



http://kovanda.blog.tyden.cz/clanky/5663/amerika-vlastni-i-cesko-rika-reaganuv-reformator-paul-craig-roberts.html