Thursday, June 2, 2022

Postglobalismus a jeho dvě aktuální linie.

 Projev J. S. Millera, G. Sorose, spolu s projevem H. Kissingera, na letošním davoském fóru, jasně ukázal dvě "stranické" linie této klaky NWO.
1) Sorosova linie je linií tvrdého a jednoznačného tlaku na Rusko. To je bidenismus, který obecně implikuje prudké posílení "anglosaského segmentu" 
a zároveň šíří postliberální "nový normál" ("inkluzivní kapitalismus", "Great Reset", "kulturu zrušení" atd.).
Mimochodem, vliv samotného Sorose na J. Bidena je obrovský. Bylo o tom již v minulosti předloženo obrovské množství konkrétních podkladů.
Ve skutečnosti je zde tvrdohlavá postliberální ideokracie.
2) Kissingerova linie je linie tzv. "měkkého rozvodu" s Ruskem. Bič je držen za zády a na dlani se leskne cukr.
Stojí za to se tím zabývat. Bývalý ministr zahraničí H. Kissinger, vyzval západní země, aby se přestaly pokoušet porazit Rusko.
 Varoval, že by to mělo katastrofální důsledky pro evropskou stabilitu. Podle Kissngera by měl Západ donutit Kyjev vyjednávat s Ruskem, a to za jeho podmínek.
 A Ukrajina se bude muset vzdát některých svých území.
To je jeden z nejlepších důkazů, že Zvláštní vojenská operace (synonym. Speciální vojenská operace) probíhá dobře a Ukrajina je ve velmi obtížné situaci. 
Kissinger je prominentním představitelem světové elity – má k dispozici dostatek informací. A rozhodně ho nemůžete obvinit z "proruské zaujatosti". Ví, co říká.
Všechno je zde jednoduché – Kissinger se obává, že Ukrajina (nebo přesněji Západ za ní) ztratí mnohem více, nežli získá. Přál by si smlouvu – byť za ruských podmínek,
 ale aby byly zachovány určité příležitosti pro protiruskou geopolitickou aktivitu Ukrajiny.
Je třeba mít na paměti, že Kissinger je aktivistou CFR (Council on Foreign Relations) – nejvlivnější globalistické organizace. A její vedení nedávno navrhlo projekt
 "globálního koncertu", což znamená vytvoření určitých vedoucích šesti mocností - Spojených států, Ruska, Velké Británie, Japonska, Číny a Indie. 
Takže je navržena nějaká globální "alternativa" jak k "Great Resetu" Rothschildů, tak k "alianci demokracií", kterou se snaží vytvořit Biden –
 nebo spíše k ti, kteří za ním stojí. ("Neshody v nadnárodním měřítku: "koncert" a "nulování")
Pozorovatelé navrhují tuto verzi – tento projekt je zaměřen na odvedení pozornosti od expanze Západu. Předpokládám, že se pokusí přesvědčit Rusko a Čínu, 
že jsou rovnocennými partnery při řízení globálních procesů. A pak, za vhodné kombinace okolností, jim bude udělena silná rána.
Kissinger, který je zkušený v diplomatických manévrech, není ani tak ideokratem, jako spíše geopolitikem. Samozřejmě, že není proti postliberálním hodnotám,
 ale považuje v tuto chvíli považuje za mnohem důležitější geopolitické manévrování.
Globalistická nadnárodní společnost preferuje Sorose a Bidena. "Nový normál" radikálně podkopává základy existence národního státu, což přispívá k ustavení světové vlády.
Radikální tlak se však může proměnit v kardinální zhroucení, které hrozí ztrátou velkého množství z toho, co už bylo získáno.
V tomto ohledu navrhnu - nadnárodní koncept může obětovat "bidenismus" a plně ho využít k chaotickým světovým procesům. V nejkritičtějším okamžiku "bidenisté" 
jednoduše nedostanou potřebnou podporu. Pak začne revoluční chaos ve Spojených státech. Stane se, jak republikánům, tak demokratům. 
Americká státnost dostane obrovskou ránu a stávková kampaň pod vzorcem "vlastenectví / stát = fašismus" vytvoří další základní premisu pro "Globalii."
Současně bude dělat svou práci v Evropě bidenovská klaka, která zde také zahájí proces chaosu. Koneckonců, "polský faktor" je již zahrnut.
Zde je důležité poznamenat, že samotné Polsko se chová stále agresivněji vůči západní Evropě. Zde je jeden, velmi živý příklad. "V roce 2022 Polsko doufá, 
že dokončí výstavbu plynovodu z Norska, což by mu mělo pomoci nahradit dodávky paliva z Ruska," píše Alexej Ivanov,
 "Podle Bloombergu polské úřady věří, že potřeba plynu v zemi vzroste do konce roku 2030 asi o 50%. Proto je pro Varšavu zásadní udržovat dobré vztahy s Nory. 
Ale - ne, Poláci nakonec ztratili břehy a tvrdě "přejeli" Norsko.
Premiér Mateusz Morawiecki obvinil Norsko, že dosahuje super zisků kvůli rostoucím cenám ropy a plynu na pozadí ruské zvláštní operace a v čistě sharikovském stylu požadoval
 "vzít všechno a rozdělit to". ("Polsko požaduje, aby se Norsko 'okamžitě podělilo' o výnosy s Ukrajinou")
V tuto chvíli vidíme podporu určitého geopolitického projektu, který nebude namířen ani tak proti Rusku, jako proti staré Evropě. Za prvé, proti Francii a Německu - 
stačí si vzpomenout na slavný "liverwurst" skandál s Melnykovem.
Můžeme předpokládat, že v blízké budoucnosti vznikne určitý nový evropský blok (NEB) vedený Polskem. Může zahrnovat tři pobaltské země, včetně České republiky a Slovenska.
Samostatnou otázkou je Ukrajina. Vše záleží na tom, v jaké formě bude po skončení SVO. Je velmi pravděpodobné, že "lordi" budou stále schopni odtáhnout západní ukrajinské regiony.
Vnitrostátní orgán pověřený prosazováním práva, bude vyvíjet tlak na německo-francouzskou osu všemi možnými způsoby – s podporou Spojených států a Velké Británie.
 (Polsko nepochybně využívá miliony Ukrajinců, kteří se nedávno přestěhovali do Evropy.)
Hlavní příjemci se však budou snažit být nadnárodní. Pro ně je důležité spustit setrvačník chaosu EU. Tato struktura již přestala vyhovovat globalistům, je příliš "národní".
 (V tomto ohledu je návrh britského premiéra Borise Johnsona na vytvoření nové EU velmi výmluvný.) Mimochodem, Spojené státy mu přestaly vyhovovat - a chaos již začal, 
a pak se bude jen zintenzivňovat.
Je velmi pravděpodobné, že Polsko se svými neustálými útoky na "starou Evropu" významně přispěje ke krizi a dokonce ke kolapsu institucí EU. 
Chaos však nakonec zasáhne i samotné Polsko, protože je silně integrováno do evropských struktur. Páni a dámy obecně moc nechápou, co dělají. 
Proto jsou užiteční pro nadnárodní společnost, která je používá, a pak se "slučuje".
Tatáž chaotizace je nezbytná k tomu, aby nadnárodní společnost dále oslabila národní státy – s ohledem na vytvoření světové vlády.
Kissingerova linie bude použita k pokusu "rozdělit" Rusko, Čínu, Indii a další nezápadní mocnosti.
Pozornost je upoutána na nepřipravenost Sorose, kterou jasně projevil během svého projevu v Davosu. jejím důkazem je třeba jasné prohlášení, 
že SVO na Ukrajině vede Vladimir Shamanov! A tato bláznivost je velmi dokonale překryta senilitou "ospalého Joea" (Bidena), který doslova překypuje svými výstřednostmi.
 To svědčí o degradaci amerického radikálního globalismu. No, tím pravděpodobnější je, že budou brzy obětováni.
Je třeba také poznamenat, že kromě "anglosaského" segmentu existuje také "římsko-germánský" segment.
Účelem tohoto segmentu je prosazovat postliberální hodnoty ("inkluzivní kapitalismus" atd.) poté, co chaotizace smete systém západních států.
Tento segment je Klaus Schwab, Lienn de Rothschild, princ z Walesu (který je více "evropský" než "Anglosasové") atd.
Toto je "Rada pro inkluzivní kapitalismus" ("Žádost o vytvoření světové vlády")
To je Vatikán, který patronuje tento koncil. Je příznačné, že zaujímá poněkud specifický postoj na pozadí údajně univerzálního proamerického "souhlasu".
 Papež František tedy řekl, že akce NATO v blízkosti ruských hranic by mohly Moskvu přimět k zahájení SVO. "Možná, že štěkání NATO v blízkosti ruských hranic vedlo k reakci Kremlu,"
 naznačil papež. "Hněv, nevím, jestli to bylo vyprovokováno, ale pravděpodobně to přispělo."
Vatikán je nejdůležitějším centrem dalšího segmentu NWO, který lze nazvat "římsko-germánským". A je spojena s nejstaršími evropskými rody, které, jak lze předpokládat, 
přijaly křesťanství pouze externě. ("Vatikánské "novopohanství"?)
V současné době má Vatikán zájem na tom, aby se anglosaská osa "pokazila". Pak může vrchol nadnárodních společností učinit konečnou sázku na Vatikán a 
"Radu pro inkluzivní kapitalismus", kterou sponzoruje. No, papež se již staví do pozice absolutního mírotvůrce, téměř odsuzuje "armádu NATO". 
A to je ve skutečnosti zahrnuto v plánech Transnational, které mají jen tak mimochodem v úmyslu demontovat americké impérium po jeho použití.
 A soudit všechny imperialisty a nacionalisty mezinárodním dvorem.
A zde jsou velmi zajímavá diplomatická slova: "Kdyby Putin otevřel dveře": Papež František chce jet do Moskvy."
Curia Roma se skládala ze soudců, kteří vykonávali kněžské funkce a byli nazýváni kardinály – tedy těmi, kteří mají právo otevírat a zavírat "cardo" – bránu do jiného světa.
Co je to za "pozvání k tanci?" Pokud je upřímné, mělo by ho Rusko přijmout pouze za striktních podmínek jednání z naprosto rovnocenných pozic. 
Pokud mu to nebude umožněno - má v záloze stále mnohem jistější a perspektivnější euroasijskou kartu.

No comments: