Tuesday, October 19, 2021

O Covidu nevědecky a nevládně

 
Článek krátký ale výstižný a přesně popisuje pozadí Covidu !

Kdo odolá svodům vakcinace ten se časem s virusem „srovná“ (jako netopýři), nebude závislý na vakcíně a obejde se v pohodě i bez roušky. Tu také nikdo nenosí kvůli rýmě i když ji chytneš velmi snadno. Následkem toho se také stane nezávislým na vakcinaci.Děti jsou na takové bezproblémové srovnání se s virusem přirozeně připravené. Pokud nebudou očkovány, vyroste z nich generace kterou už covid (tedy ani vakcinace) nebude zajímat. To se z převládající části týká i mladých zdravých dospělých.To znamená že jakmile by vymřela generace na očkování závislá – je s covidkšeftem konec.

Takže z pohledu výrobců vakcín je třeba děti vakcinovat i když jim covid nic nedělá, aby jim nezmizela klientela. Stejně tak je třeba potlačit vývoj léků, protože ty by užívali jen nemocní, kterých by rovněž proděláním covidu a získáním přirozené imunity ubývalo. Ani přiznání protilátek u neočkovaných se výrobcům nehodí do krámu. 
Má-li být jedinou spásou vakcína – pak je vše ostatní fuj fuj. No a co vidíš okolo sebe? 
Zatím všechno jede přesně podle scénáře který jsem popsal – tedy podle takového který má výrobcům vakcín zajistit byznys pro teď i pro budoucnost.
To že potkáváš lidi kterým nic není a nenakazíš se na akcích kde se nenosí roušky to jenom potvrzuje. 
Stejně tak např. i to že je třída mého syna celá v karanténě kvůli jenomu klukovi jehož rodiče nahlásili 
že je pozitivní což zjistili když se testoval kvůli nějakému kroužku. Přitom ani jediné dítě, včetně toho testovaného, nemá žádné příznaky. A jejich neočkovaní rodiče, rovněž bez příznaků, jsou v karanténě taky. 
Ovšem karanténa neplatí pro očkované. Očkované děti jít do školy mohou a jejich očkovaní rodiče do práce také. Přitom se už oficiálně uznává že covid roznáší očkovaní i neočkovaní. Vy v těch pravidlech vidíte nějakou logiku? 
Já tedy ne. Vidím jen vehementní snahu k donucení rodičů aby nechali své zdravé a viru odolné děti naočkovat.
autor:
19.10.2021 - 3.13
Kamil Mudra

6 comments:

dubník said...

Skúšam sa pripojiť

Anonymous said...

Generál Šándor
Mluvíme o pandemii a máme šedesát pozitivních denně, to není žádná pandemie. Navíc tento počet klesá a my budeme mluvit o zpřísnění opatření? Rozuměl jsem tomu, že když jsme měli 15 tisíc případů denně, 12 tisíc lidí v nemocnici, že jsme nechtěli zahltit zdravotní systém. Ale dneska máme 32 lidí v nemocnici, a co to tady vytváříme? Co to tady hrajeme za hry s lidskou trpělivostí?“ ptá se bezpečnostní expert Andor Šándor. „Měli by to dělat lidé, kteří to umějí. Místo toho, abychom měli naočkované rizikové skupiny – a jsou to ještě statisíce lidí, kteří vakcinováni nejsou – tak se vrhneme na děti. A budeme říkat, že naočkujeme děti, aby nenakazily lidi, kteří jsou rizikoví. To je přece strašně postavené na hlavu,“
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/General-Sandor-zuri-Pandemie-Mame-60-pozitivnich-denne-Jeste-zprisnit-Na-co-si-to-hrajeme-A-vrhnout-se-na-deti-671898

Anonymous said...

Uz i soudy?
Uz i soud dal prednost vakcinaci pred prirozenou imunitou a protilatkami!
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/soud-uz-neni-pochybnost-proc-se-favorizuje-ockovani-pred-protilatkami-178355?fbclid

Protilatky po prodelane nemoci vydrzi v krvi vicemene docasne, i nekolik let, ale bunecna imunita zakodovana v DNA
je trvala a po kontaktu s patogenem se rychle protilatky obnovi bez vaznych priznaku drive prodelane nemoci,
takze jeji prubeh je mirny nebo bezpriznakovy.
Vyrobci vakcin naopak ze zachranuji lidstvo!


Dalsi zprava ktera mluvi jinak nez hlasatele vakcin
https://www.badatel.net/zdravy-16-rocny-chlapec-po-druhej-davke-pfizeru-zomrel-pocas-online-vyucovania/?fbclid

dubník said...

https://www.hlavnydennik.sk/2021/10/19/neuveritelne-lieky-proti-covid-19-su-preco-sa-vsak-nevyuzivaju-a-preco-sa-nechavaju-radsej-ludia-zomierat/

Anonymous said...

Leky contra vakciny!
Take v Indii se dali cestou Invermectinu misto Fajzra a dalsich vakcin.

dubník said...

https://zemavek.sk/ivermektin-dostal-zelenu/
Ešte aby ho bolo dostať aj v lekárňach!
Bamlavinimab sme nakúpili za 30 miliónov € a použil sa len v 11 prípadoch.Koncom roka 2021 expiruje a môžeme ho vyhodiť do Dunaja! Lebo zaočkovanosť na Slovensku je len 43 % !!!