Monday, October 25, 2021

Covidový teror a vydírání se vrací

 Rakouský katolický časopis Glaube und Kirche 9/2021 zveřejnil článek známého lékaře a epidemiologa dr. Johanna Wildeho pod názvem „Ein Aufschrei“ (Výkřik). Ten s odvoláním na oficiální zdroje uvádí, že během šesti měsíců od března do srpna zemřelo v západoevropských členských zemích EU (Francie, Německo, Rakousko, Itálie, Benelux a Pyrenejské státy) v důsledku očkování 12 tisíc lidí a 800 tisíc na ně doplatilo trvalými zdravotními následky (dnes po dvou měsících jsou tato čísla nejspíš ještě vyšší).
Jenže data nejsou úplná, spousta úmrtí a poškození zdraví se do oficiálních hlášení vůbec nedostane. 
A bude ještě hůř, odborníci varují, že v perspektivě jednoho až tří let od druhé nebo třetí dávky tzv. vakcíny se u mnoha očkovaných dostaví řada závažných zdravotních komplikací, které u některých způsobí předčasnou smrt.
Ano, jde o Schwabův Velký reset a plány Billa Gatese i dalších strůjců Nového světového pořádku netajících se plány na redukci světové populace, lidí je prý na světě příliš mnoho, jak bylo v tomto médiu již vícekrát publikováno.
 Proto ten enormní zájem, aby maximum obyvatelstva planety se dalo napíchnout, proto ten hrubý vyděračský nátlak a sprostá diskriminace neočkovaných. 

Na odpor
Naši zločinci, ať už se jmenují Babiš, Vojtěch nebo ať už půjde o jejich nástupce z koalice Spolu a PirátoStanu, nejsou ani jediní, ani originální. Plní přání a rozkazy skutečných pánů naší zeměkoule v rámci globalizace.
 Co ale my? Máme propadnout zoufalství?
Nikoliv.
To, že ve světě sílí odpor proti tzv. vakcinaci a čím dál více lidí vychází do ulic, je nadějným signálem. Svůj konkrétní význam v našich podmínkách má i akt občanské neposlušnosti. 
Vyplatí se naléhat na všechny provozovatele gastronomických zařízení, aby ignorovali nemravné nařízení vlády o kontrole dokladů tzv. bezinfekčnosti. A těm, kteří k tomu nebudou ochotni, jednoduše říct: Už k vám nikdy nepůjdeme a budeme všem radit, aby se chovali stejně.
 Obavy ze ztráty zákazníků dokážou často dělat divy.
Na Západě už dochází při demonstracích i k ozbrojeným střetům s orgány moci. Dojde-li nakonec k tomu i u nás (i když bych preferoval raději nenásilný odpor), tím lépe. Věřící křesťan má navíc tu výhodu, že může spoléhat na pomoc shůry.
 A ta se určitě dostaví, když se vzepřeme a nepůjdeme pasivně jako dobytek na porážku, kterou nám chystají noví pachatelé zločinů proti lidskosti, následovníci Eichmanna a Mengeleho.

Naše vlády a zdravotnicko-farmaceutická mafie se chovají skutečně jako gangsterští vyděrači. 
Nedáte se z důvodů svědomí (souvislost tzv. vakcín s potraty) nebo z obav o své zdraví
 (výskyt úmrtí a závažných zdravotních následků) naočkovat? 
Dobře, tak vás nepustíme do divadla, do kina, na fotbalový zápas, na plovárnu - a teď už ani do hospody.
 Ale abyste neřekli, že vás diskriminujeme, tak projevíme přece jen dobrou vůli a umožníme vám účast.
 Má to ale jednu podmínku: plaťte jak mourovatí!
Když budete chtít získat pofiderní PCR nebo antigenní test, který jediný může být alternativou k očkování, tak zacálujte v prvním případě více než 800, v druhém přes 200 Kč. To jsou kšeftíčky! 
Za výtěr z nosu, který trvá pár sekund, a za následnou kontrolu vzorku v roztoku během pár minut osm stovek! 
Když někdo musí jít několikrát do měsíce do kavárny, kde se potřebuje setkat s obchodními partnery, s klienty nebo s lidmi společného zájmu, tak cvakej majland za testy! Ať mne náležitě poučí, jak to nazvat jinak než sprostým a cynickým vydíráním.

5 comments:

dubník said...

https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/109255/zastavte-absurdni-hru-kolem-covidu-a-zruste-opatreni-podobne-jako-velka-britanie-ci-dansko-zada-vyzva-lekaru.html?fbclid=IwAR2J8JOlZdEfbzOjOODvJ6N1M8qFvlmy_qofjXsc3Va9rMqunFQbnFt2ZXI

https://www.hlavnespravy.sk/the-jerusalem-report-sme-laboratorne-potkany-sveta/2731132

dubník said...

Do pozornosti !
https://outsidermedia.cz/p-c-roberts-britska-vlada-priznava-dve-injekce-a-kus-vasi-prirozene-imunity-je-pryc/

Anonymous said...

Britská vláda přiznává a co o tom pise rebel Roberts malo zajima pracujiciho ve vetsine zemi vcetne samotne Brittanie protoze vetsina lidi je pod tlakem svych zamestnavatelu kteri od svych zamestnancu vyzaduji ockovani.
Vetsina musi do prace vydelavat na zivobyti a prave to vyzadovani od podniku a zamestnavatelu je tlak plus straseni z nasledku je to co nakonec rozhoduje o vysledku.
Vlada narizuje jen odstupy nahubky uzavrela male podniky a tim mnoho z nich zlikvidovala ale ma tu drzost tvrdit ze ockovani na podle svobodne volby!
Jak svobodne lze videt i na hlavnim nadrazi v Praze!
Pohrůžka a strach zabraly. Očkovací místa zažívají nápor a lámou rekordy
https://tv.idnes.cz/domaci/anketa-hlavni-nadrazi-ctyrhodinova-fronta-ockovani.V211022_153146_idnestv_heli

dubník said...

https://zemavek.sk/video-daniel-landa-prof-jiri-beran-judr-tomas-nielsen-mr-kubelik/

dubník said...

http://www.infokuryr.cz/n/2021/10/30/kauza-ockovana-tereza-k/