Friday, January 15, 2021

Quo Vadis kam kráčíš LIDSTVO

Zverejnuji presto  ze vim, ze je to jenom dobre napsany neci nazor ale podle toho co se  ve svete deje  tomu davam za pravdu. Skutecne to tak vypada. Pokud to co je napsane neni Pravda a ja bych si pral aby nebyla, tak by to bylo jako vyhra v loterii.  Buh s nami lidmi pokud to  tak je.


Pandemie koronoviru není jen výsledkem působení viru, ale toho světa, který jej potřeboval. Lidstvo uvěřilo v existenci hrozného moru, protože bylo všude a všemi možnými způsoby bombardováno propagandou. Zde se projevil účinek zrcadlové místnosti, tj. dlouhodobého setrvání v prostoru, ve kterém se při pohledu jakýmkoli směrem vytváří téměř identický obraz. A protože každý říká totéž, musí to být pravda.
Neexistuje a nikdy nedošlo k žádné pandemii viru 2019-nCoV. Virus samozřejmě existuje, protože existuje téměř tři sta virů, které způsobují lidské infekce. Je to jen další patogen v řadě. Problém je v tom, že je nový a neobvyklý - není tak úplně přirozený, byl „vylepšen“ v laboratoři. Záměrem jeho tvůrců však nebylo vraždit miliony, ale způsobit chaos ve světě. A nejlepším nástrojem pro takový úkol je relativně neškodné biologické ohrožení, které se projevuje nespecifickými příznaky. SARS-CoV2 nezpůsobuje příznaky, které jsme dosud zažili, a jeho úmrtnost je v mezích sezónní chřipkové úmrtnosti.
Jsme svědky celosvětového puče. Zemi převzaly korporace a centrální banky, a virus se stal nástrojem teroru. Byla vybrána jedna z několika stovek nemocí a bylo kolem ní vybudováno nové náboženství. Svět byl podřízen pouze a výlučně domnělé pandemii. Už neexistují žádné další nemoci, žádné další problémy, které trápí lidstvo, už je pouze koronavirus.
Pro lidstvo bude velmi obtížné se z této situace dostat, protože není zcela jasné, s kým má bojovat. Zatímco během války a komunismu byl nepřítel otevřený a hmatatelný, nyní je rozmazaný, nejasný, zcela nespecifikovaný Na koho se zaměřit? Na vládu, banky, média, farmaceutické společnosti nebo Google? A především, jak bojovat - na internetu? Na ulici? V obchodě? Jak to udělat? Okolnosti jsou mimořádně nepříznivé, protože naše civilizace tomuto typu zotročení dříve nečelila a nejmocnější síly udělají cokoli, aby nás co nejdéle udržovaly ve strachu a iluzi.
Mezitím lidé kolem stále dělají stejnou chybu a ptají se, jak dlouho bude toto šílenství trvat, kdy bude po všem. Jako zoufalí námořníci hledají zemi na rozhoupaném člunu. Takto se dívat na věc nemá smysl. Starý svět se už nevrátí, není na to šance, transformace probíhá. Došlo to příliš daleko na to, abychom se dokázali z této cesty odvrátit.
Nyní se můžete jen domnívat, jakou formu to nakonec bude mít, jak velká bude míra zotročení. Průběh hraniční linie je na nás, protože půjdou tak daleko, jak jim to dovolíme. Bohužel prozatím po prvních měsících testování vědí, že mohou dělat prakticky cokoli. Dali jsme Zemi bez výstřelu. Opravdu jsem nečekal tak pokornou a lidskou důstojnost ponižující reakci.
Přímo před našima očima se rodí totalita, která bude trvat nejméně několik let a podle mých odhadů bude trvat deset let, tj. do roku 2030, protože toto datum se objevuje všude - v dokumentech OSN, WHO, na webových stránkách vlád, nadací a dalších globálních agentur. Toto je maratónská operace, ne sprint. Změny budou zaváděny pomalu, po malých krocích, postupně, po etapách. Chystají se utahovat šroub a pak ho zase trochu povolit, udělají dva kroky vpřed a jeden krok zpět. Změny musí probíhat dostatečně pomalu, aby si společnost na každou z nich zvykla. Stejně jako pes, jehož vodítko se postupně zkracuje a po chvíli si ani neuvědomuje, že poslušně kráčí u nohy svého pána.
Nyní vše vypadá, jako rozestavování figurek na šachovnici před hlavním útokem. Nejprve zablokovali lidem ústa a zakázali jim shromažďovat se. Pak postupně zničí podnikatele, zničí ekonomiku. Dovedou k tragické smrti tisíce lidí, kteří nedostanou lékařskou péči včas - zabijí je doslova, fyzicky. Stále více se mluví o potřebě povinných testů a očkování. Mezitím budují izolační místa a mění zákon o očkování, aby mohli očkovat všechny bez jejich souhlasu.
Jsme v nejvážnější situaci od konce druhé světové války.



Teď již jen co  bude následovat?
Nechají lidi vysmažit dostatečně vystrašit aby se stali ohebnějšími povolnějšími  aby pak přišli se scénářem jehož obsahem bude sdělení lidu  na které přistoupí  většina vlád 
světa  že nová situace je tak vážná že je třeba na novou  situaci  nove reagovat.
Jak?
Počínaje tím to  co není již funkční  musí  být nahrazeno  něčím novým.
-Cash hotové peníze ztratily  funkčnost proto nejsou již nadále potřeba, 
-dřívější způsob na jakém společnost fungovala se přežil a právě coronavirus ukázal na nutnost hledat nové cesty
-cestovat jako dříve nebude možné do doby  než se zajistí  zdravotní bezpečnost a jistota  že nedojde k masovému  šíření  epidemii

Aby se epidemie (a jine krizove situace) nemohly šířit celosvětově je nutné situaci  celosvětově regulovat !
Pokud se najdou jedinci či státy které nebezpečí a opatření nebudou respektovat nebude jiné možnosti než je k poslušnosti přinutit.
Ti kteří na tom profitují a tedy je pravděpodobnost že že tomu i napomohli budou hlásat :
"nejsme diktátoři, jsme demokraté, záchrana lidstva si to nové žádá"
A v příslibu  lepších  zítřků jim to  většina občanů odsouhlasí  :-(



2 comments:

Anonymous said...

Po rozhlédnutí po zasviněné Zeměkouli je zřejmé že je třeba nastoupit jinou cestu.
Jinou než tu materiálně TRHové spotřební vedoucí ke stále většímu špinění planety Země!

Anonymous said...

Jen aby to nove smerovani vedl nekdo v zajmu celeho LIDSTVA ne jen pouze 1%