Friday, November 6, 2020

Takový je život

 že člověk někdy přehodí výhybku

Z pohledu  Universa tedy  Vesmíru  a jeho zákona ve kterém to má Priroda této  
planety  nastaveno  tak že  CO nebo  KDO (když jde o homosapiense) se 
nepřizpůsobí, je odsouzeno  k  zániku.
Na Terase je vyprávění o novinářce  která dnes mluví jinak  než dříve.

I po přečtení toho co jen Taras tak umí  zůstává otázka 
proč.

Proč ta otázka.
Protože nejde jen o  tuto novinářku, každý homosapiens se v životě dostane do  
situace  kdy stojí před rozhodnutím jak dál.
Dnešní doba otázku jak dál předkládá celému lidstvu.


Polámala se Zlámalová

Polámal se mraveneček, 
ví to celá obora,
o půlnoci zavolali
mravenčího doktora.

Doktor klepe na srdíčko,
potom píše recepis,
třikrát denně prášek cukru,
bude chlapík jako rys.

Dali prášku podle rady,
mraveneček stůně dál,
celý den byl jako v ohni,
celou noc jim proplakal.

Vláda stála u postýlky,
Babiš těšil, neplakej,
pofoukám ti na bolístku,
do rána ti bude hej.

Pofoukal mu na bolístku,
pohladil ho po čele,
hop a zdravý mraveneček
ráno skáče z postele.

Výše uvedená básnička je programem opozice, jejím receptem pro vládní boj s koronavirem. Kdyby se jím Babiš řídil, neměli bychom dnes 220 mrtvých denně a nebyli tak, alespoň v jedné kategorii, mistry světa. A navíc – kdybychom ve volbách umožnili, aby na bolístky foukal rovnou pan profesor Fiala, pak by se nemocní nejenom uzdravovali, ale dokonce i zázračně omládli. (Pekarovou k pacientům nepouštět, aby si nemysleli, že jsou v posledním tažení a mají zlé vidiny.)

Lenka Zlámalová je ještě o řád děsivější zjev než Pekarová. Tu pustit na pacienty, tak rovnou exnou. Má totiž divný tik v obličeji, který kdysi kdosi přirovnal k tomu, jak koza mele hubou když přežvykuje. Ona to za ta léta už hodně ovládla, přesto to v jejím projevu pořád prosvítá:

Když před léty začínala v Hospodářských novinách, jevila se jako zběsilý klon klausovských tržních idiotů, její tirády na liberální kapitalismus a friedmanovské řešení ekonomických problémů byly pověstné a díky nim se hladce uplatňovala ve všech kapoušských tiskovinách.

O jejím politickém přehledu svědčí i tato její vlastní výpověď v interview pro ČRo: „Andrej Babiš mi, když se chystal do politiky, poslal esemesku, jestli by se se mnou, jakožto politickou komentátorkou, nemohl sejít. Řekla jsem: proč ne. Sešli jsme se spolu v hotelu Four Seasons, představil mi svůj projekt a zajímalo ho, co tomu říkám. A tvrdil tehdy, že je pravicový člověk. Doporučila jsem mu podpořit jednu z pravicových stran s tím, že to, co se chystá udělat, je šílenství.“

Vezměte si Zlámalovou jako poradkyni a ona vám poplive a zlikviduje dnes nejúspěšnější politický projekt, ANO.

Zpět. Zdá se však, že poté, co se ekonomické liberálně-tržní fantasmagorie pánů Friedmanů ukázaly býti píčovinami nejhrubšího kalibru, které měly jediný cíl, tedy – jako čert – kajdit na větší hromady, přešla do zcela opačného tábora a stala se z ní vášnivá komunistka.

Ve výše uvedeném videu totiž říká, že samotný virus je prý výzvou k soutěži civilizací: „Ukazuje se, kdo je schopný díky technologiím, organizaci, logistice se s tou nemocí naučit nějakým normálním způsobem žít, mít přitom co nejmenší ztráty na ekonomice, lidských životech a kdo naopak toho schopný není a je nucen zavírat zemi do středověkých karantén, jak je dneska moderní říkat lockdown. Když vidíme jihovýchodní Asii, jak skutečně byli schopní precizní organizací, masivním testováním a trasováním ten virus udržet pod kontrolou, ochránit zranitelné skupiny a dnes žijí a vlastně celou dobu žili víceméně normálně, měli otevřené školy, obchody, restaurace, protože byli schopni kolem každého nakaženého vytvořit okamžitě masivní testování a chránit rizikové skupiny.“ (Přepis PL)

V té Zlámalovou opěvované jihovýchodní Asii jsou totiž tři nejvýznamnější země pod krutou bolševickou knutou, alespoň v podání mainstreamu, ke kterému Zlámalová tak neoddělitelně patří. A jestliže tedy vidí komunistické země jako schopné ochránit své obyvatelstvo, na rozdíl od měšťáckého Západu, jako mnohem úspěšnější a životaschopnější, potom už jí k dokončení veletoče schází jenom přihláška do KSČM.

Vojto, třes se, Zlámalová před branami.

Konec komunistů v Čechách se blíží!


https://taras2.wordpress.com/2020/11/05/polamala-se-zlamalova/

No comments: