Sunday, July 31, 2011

Zažijeme dosud největší hospodářskou krizi,

řekl Gerald Celente, zatím nejpřesnější a nejspolehlivější oznamovatel všeho špatného co nás čeká a nemine:-(

Deregurace bankovnictví jako příčina expanse banksterů s výsledkem znehodnoceného a zničeného finančního systému!

Vraťme se o krok zpět do r.2008.
Celente je šéf Trend Research Institute (Institut výzkumu trendu), který založil v roku 1980. Známym sa stal především díky
svojím správnym předpovědím svetových udalostí jako napr. burzového krachu
1987, zániku Sovetskeho svazu v roku 1990, Asijské finanční kríze 1997,
recese 2001, začatku zlaté horečky 2002, úpadku trhu s nemovitostmi v roku
2005, recese 2007 a paniky 2008.
Celente
Preklad ve slovenstine: :
Slovensky

Milliardy se pumpují do války v Iráku a Afganistanu ale pro města a vesnice nejsou peníze:-(
Jak lidová je politika federální vlády USA ukazuje i příklad z období před
odchodem JWB. Na "úspěšně" pokračování války bylo uvolněno 154
milliard, na pomoc tisícům zatopených farem doma jen 4 milliardy. A
"moudré" řeči JWB o tom že ani velké výdaje na válku v Iráku
neohrozily ekonomii US! :-( Takto perlil a lhal po většinu doby vládnutí:-(
chudá města

Další odkazy co říká a předpovídá Celente.
Gerald Celente předpovídá Revoluci
Gerald Celente Predicts Revolution
Celente 2

Kam se to za pouhé 3 roky od r.2008 posunulo?
Hospodářský kolaps v USA, otázka zní kdy:
kolaps
Jsou i horší předpovědi:
bez optimismu

Ing.Staněk CSc. na konferenci v Luhačovicích k podnikatelum CR.
Pro koho chcete vyrábět když 5% nejbohatších vlastní 90 % bohatství země?
atd..
Přednáška která přesně ukazuje kde a v čem jsou dnešní hospodářské problémy CR, Evropy, světa:
Staněk
======================================

Dvě informace které se jeví jako důležité dodatečně vkládám. Je to delsi ale stoji to za to!
Máte pochybnosti o outsiderské verzi finanční a hospodářské krize? Obětujte hodinu a tři čtvrtě svého času. Nebudete litovat.
Sam Soros kritizuje!
Krysa opouští potápějící se loď? Nebo jen čeho je moc toho je příliš? Už ani Soros se nemůže na ty bankovní podvody dívat?
Opet se potvrzuje, ze
Deregurace bankovnictví jako příčina expanse banksterů s výsledkem znehodnoceného a zničeného finančního systému!

Rozbor problémů
=====================================================

Konec globalisace?

5 comments:

Anonymous said...

Joseph E. Stiglitz je profesor Columbijské univerzity v New Yorku a laureát Nobelovy ceny za ekonomii, napsal knihu Freefall (Volný pád) s podtitulem Volné trhy a ztroskotání světové ekonomiky.

Clanek na toto thema byl prelozen jiz pred mesicem.
http://www.outsidermedia.cz/Ideologicka-krize-zapadniho-kapitalismu-1.aspx

Anonymous said...

Demokracie stale vice omezovana a to dnes i v zemi ktera byla a stale je nekterymi lidmi zminovana jako zeme s nejvetsi a nejsirsi demokracii na tomto svete.
Penize pod kontrolou bank a banksteru, potraviny pod kontrolou organisaci ktere slouzi velkym koroporacim, stale omezovani svobod pod ruznymi zaminkami.
Cesta k velke nesvobode!

Tady je reportaz s Mikem Adamsem, ktery uvadi, ze FDA (Food and Drug Administration), kteri maji kontrolu nad veskerymi potravinami, ktere se vyrabi a produkuji, delaji zatahy na drobne a soukrome farmare, kteri produkuji mleko za ucelem prodeje, a pochopitelne vsech vyrobku z mleka. Tento klip prave ukazuje, jak behem techto vypadu a najezdu SWATU tymu na farmare, je jejich mleko vylevano a syry, vejce a dalsi vyrobky jsou konfiskovany.
Duvodem udajne ma byt, ze se drobni farmari rozrustaji a ohrozuji velke korporace, ktere uvadi na trh mleko homogenizovane a pasterizovane.
Mike Adams se obava, ze se vytraceji osobni svobody zarucene ustavou.
//www.youtube.com/watch?v=EbE3SfvuL1g&feature=player_embedded


I'm so disgusted by the NWO/illuminati trying to take away our rights and freedoms! This just makes me sick! How dare they... but it's ok for big pharma to dip meat in bleach, allow cows and chicken to consume sh*t laced feed, replace real food with GMOs.. but natural food is a threat?! It's not a threat to the people, it's a threat to evil beings who want to control every aspect of our lives, to replace our Goddess given bounty with their chemical filth!
-----------------------

I actually dont believe have any free country in this world.
What we have is some less and some more free but all of them follow a simple rule.
If you refuse to pay unjust taxes, your property will be confiscated. If you attempt to defend your property, you will be arrested. If your resit arrest, you will be clubbed. If you defend yourself against be clubbing, you will be shot dead. These procedures are known as the Rule of LAW.
One big concentration camp:-(

Anonymous said...

Řecká krize: řecký státní dluh je neplatný
Peter Papaherakles
8.8.2011

Řecký lid byl podveden globalistickou bankovní mafií a skupinkou zkorumpovaných politiků. Dluh, který byl uvalen na řecký národ by měl být z tohoto důvodu okamžitě prohlášen za neplatný. To by bylo, vzhledem k tomu jakých obrovských rozměrů dosahuje zločin elit, opravdu to nejjednodušší řešení.

Zatimco se Řecko právě potápí do hlubin finančního otroctví - za což může země poděkovat své zkorumpované vládě, která je řízena globálními bankovními kartely – zastává nyní stále větší počet ekonomů názor, že by Řecko mělo vzít svůj osud do vlastních rukou a namísto toho, aby se země ještě více zadlužila penězi, které nemohou být nikdy splaceny, by Řecko mělo prohlásit zemi vnucené, protiústavní dluhy za neplatné.

Toto řešení, které je již měsíce diskutované v alternativních médiích je nyní ve stále větší míře zmiňováno rovněž i ekonomy v rámci masmédií. 16.06.2011 napsal Allen Mattich pro Wall Street Journal článek s názvem: „Řecko by se mělo pokusit opustit euro – vyhlášení platební neschopnosti je při finančních krizích tou nejlepší možností.“

„Co se týče všech těch úsporných opatření jsou Řekové u konce s trpělivostí a zdá se, že nejsou ochotni akceptovat ještě drsnější škrty, které jsou na nich vyžadovány. Pokud by Řekové dospěli k přesvědčení, že opuštění eura je nejen možné, ale i žádoucí, byly by pravděpodobně hlavní země eurozóny vedené Německem nuceny uvolit k poskytnutí obrovských úlevných opatření, k nimž přináleží i odpuštění státních dluhů. Případný bankrot Řecka a jeho vystoupení z eurozóny v sobě obsahuje nebezpečí, že v rámci finančního sektoru celé Evropy by mohlo dojít k systémové krizi.“

Ekonom Max Keiser nazývá bankéře bandou zločinců a navrhuje, aby Řekové znovu zavedli drachmu. Podle jeho mínění je Řecko pouze částí mnohem většího problému: bezskrupulózní bankéři, kteří dobývají svět prostřednictvím dluhů.

„Debtocracy“ („Dluhokracie“) je nový dokumentární film v Londýně působícího profesora ekonomie Costase Lapavitsase. Tento dokument možná nejlépe objasňuje proč by měly být řecké dluhy prohlášeny za neplatné. Podle dostupných informací shlédl tento film na internetu již více než 1 milion Řeků.

Tento velmi dobře natočený dokument představuje koncept ruského ekonoma z 20.let Alexandra Sacka, jenž vypracoval teorii „opovrženíhodných dluhů“. Různé země tento koncept v minulosti uplatnily, aby mohly odmítnout dluhy, které vznikly protiústavní cestou.

K těmto zemím patří např. Ekvádor, jenž znehodnotil před několika lety své dluhy o 80%. Když v roce 2003 USA obsadily Irák, zdědily dluh ve výši 120 miliard USD. Tento dluh měl Irák splatit Francii a Rusku. Dluh byl Američany prohlášen za opovrženíhodný a proto jej USA také nemusely splatit.

Státní dluh lze prohlásit za „opovrženíhodný“ (“odious debt“) tehdy, pokud:

1. si vláda vezme půjčku bez souhlasu lidu
2. půjčka není použita pro blaho lidu
3. jsou-li věřitelé obeznámeni s výše uvedenými aspekty a postupují tak vědomě nepřátelsky proti zájmůj cílové země.

Anonymous said...

Pokracovani:

V případě Řecka lze vznik krize odvodit od podvodů, které prováděli Wall Street, Mezinárodní měnový fond, evropští bankéři společně se zkorumpovanými řeckými politiky.

Je zjevné, že řecký lid z těchto půjček nijak neprofitoval, protože prostřednictvím těchto půjček byly hrazeny výhradně úroky předchozích půjček. Ze 150 miliard USD půjček nebylo použito nic pro blaho řeckého lidu.Všichni věřitelé si byli dále plně vědomi toho, že se tímto způsobem podílejí na zločinu vůči řeckému lidu.

Celá finanční krize byla pečlivě naplánovaná a poté veřejnosti prezentována ve zcela falešném světle. Toho se zhostily sdělovací prostředky, které jsou rovněž vlastněny mezinárodními bankéři. Politici přirozeně také odehráli role, které jim byly přiděleny.

Celá řecká krize je pouze a jen hollywoodským představením, v němž byla řeckému lidu přidělena role bezbranné oběti. A pokud americká vláda výrazně neomezí své výdaje budou v příštím dějství v roli oběti Američané.

Média, která jsou vlastněna bankéři viní za to, co se stalo nabobtnalou byrokracii v zemi a ochromující systém daní. Geniální zkratka “PIIGS” pro Portugalsko, Irsko, Itálii, Řecko a Španělsko byla vymyšlena proto, aby se jejím prostřednictvím šířil ve veřejnosti názor, že lidé v Řecku a v těchto dalších zemích jsou liní, nenažraní a neskutečně rozhazovační.

Ve filmu Debtocracy je ukázáno jak bankéři a politikové předkládali zemi rozličné projekty, jejichž prostřednictvím profitovali oni sami, ale Řecko tím uvrhli do úpadku.

K těmto intrikám bankéřů a politiků patří podplácení, zvýhodňování – např. německé firmy Siemens pro výstavbu aténského systému metra nebo gigantické výdaje na olympijské hry v roce 2004.

Ještě vice ekonomicky devastující byly výdaje v řádu mnoha milliard za předražené zbraně, za letadla a ponorky, které byly nakoupeny od evropských výrobců. Tito výrobci jsou vlatněni přesně týmiž bankéři, kteří zemi nejprve poskytli půjčky.

Jedná se zde tedy zcela jasně o finanční manipulace tak jak byly popsány Johnem Perkinsem v knize “Přiznání najatého vraha ekonomiky”.
Řecko je kanárek v uhelném dole bankéřů. Pokud padne Řecko, nebude trvat dlouho a do propasti se zřítí rovněž i Spojené státy.

Článek Griechenland-Krise: Griechische Staatschulden sind null und nichtig vyšel 1.07.2011 na propagandafront.de

Anonymous said...

I just added your website on my blogroll. Really enjoyed reading through. Excellent information!