Thursday, November 5, 2020

Ani Biden, ani Trump. Jaká hnutí bují pod povrchem amerických prezidentských voleb?

 Když nastupoval Donald Trump do prezidentského úřadu, sliboval změnu, která měla „učinit Ameriku znovu velkolepou“. Po čtyřech letech je zjevné, že se od něj přes halasnou populistickou rétoriku Spojené státy v reálné politice dočkaly veskrze konvenčně republikánského úřadování.

Biden je naprd, ale Trump musí prohrát



aby Emeriku řídil kdo ?

2 comments:

Anonymous said...

Astrolog Baudys

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Baudys-Cesta-otevrene-spolecnosti-Biden-a-Trump-Jsem-v-soku-642928

Anonymous said...

Ano, presne tak, Astere. Od Donika se ocekavalo hodne, ale on neprorazil. A je jedno, z jakych duvodu, bud je protivnik opravdu silnejsi (=Trump je slaby), anebo na urad od zacatku nemel a je pouze tuchuba.
Ted jsem nekde zachytil rozhovor s kymsi Trumpovi blizkym a ten rikal, ze je to sragora, ktera pri tlaku vzdy couvne.
On musi mit velmi silnou hrosi kuzi, bude to obchodni pozer, ktery zdanlive hraje tvrdou vabank hru, ale pri vetsim protitlaku zrejme cukne.
Jako potvrzeni tohoto nazoru bych videl to, s jakou eleganci a rychlosti se zbavoval svych spolupracovniku, kteri se nelibili protistrane. U Flyna ani nezavahal, nepostavil se za nej a odepsal ho s rychlosti svetelneho paprsku.
To melo, dle meho, i vliv na eventualni budouci spolupracovniky, kterym muselo byt po teto udalosti jasne, ze by k Trumpvi nastupovali jen jako kanonenfutr bez zastani od sefa. A tak nikdo rozhodny se k Trumpvi jako spolupracovnik nehrnul.
Neboli spatna kadrova politika, vyplyvajici z charakterove slabosti velitele.
Zdravi embeso