Friday, November 13, 2020

Podvod okolo "pandemie".

 Podvod okolo pandemie začíná vycházet najevo v několika zemích světa.

Důkazy o tom, že osoby odpovědné za stanné právo od začátku věděly, že je pandemie podvod, se hromadí den co den, a to v různých zemích světa. 

Byla to jen otázka času, kdy se přestanou představitelé vlády kontrolovat a vyjde najevo to, co jsme si všichni mysleli už od začátku.

V úterý poskytl Dr. Alexander Myasnikov, osoba odpovědná za informovanost o koronaviru v Rusku, rozhovor s bývalou kandidátkou na post prezidenta Xenií Sobchakovou.

 Když si myslel, že rozhovor skončil a kamery jsou vypnuté, prohlásil:

 „Jsou to všechno jen kecy (…) je to přehnané. Jde o akutní respirační onemocnění s minimální úmrtností (…) proč kvůli toho paralyzovali celý svět netuším.“

V Dánsku došlo k ještě horšímu fiasku, která může dokonce ukončit kariéru premiérky Mette Frederiksenové, která může být stihána za klamání parlamentu, aby schválil lockdown a lhal na tiskových konferencích.

Dánské noviny „Politiken“ obdržely e-mail od zdravotních institucí odpovědných za veřejné zdraví, ve kterém vyjadřují svůj nesouhlas s vládními opatřeními týkajících se lockdownu. 

Vláda měla údajně tlačit na vědce, aby nafoukli nebezpečí koronaviru a tím ospravedlnili jejich nařízení.

V e-mailu z 15. března se uvádí: „Dánský úřad pro zdravotnictví nadále zastává názor, že covid-19 nelze popsat jako obecně nebezpečné onemocnění, protože nemůže za vysokou úmrtnost.

“ Dánští vědci byly poté za svou nedisciplinovanost potrestáni jako děti. Dánský parlament přijal mimořádný zákon, který mimo jiné degradoval pravomoc dánské byrokracie ve zdravotnictví z „regulačního orgánu“ na pouhý „poradní orgán“.

V Německu vydal alternativní mediální časopis „Tichys Einblick“ 9. května zprávu nazvanou „Analýza krizového řízení“.

 Vláda ignorovala vědecké závěry, což vedlo jednoho z autorů k jejich zveřejnění přes alternativní kanály. 

Celá zpráva je k dispozici na internetu v němčině a angličtině. Zásadní závěry lze shrnout do tří bodů.

Nebezpečí koronaviru bylo nadhodnoceno: nebezpečí, které představuje, pravděpodobně nikdy nepřekročí standardní úrovně.

Nebezpečí zjevně není větší než nebezpečí mnoha jiných virů. Neexistují důkazy o tom, že by šlo o víc než falešný poplach.

Během pandemické krize se německá vláda ukázala jako jeden z největších zdrojů falešných zpráv.

Nacházíme se tedy v bodě, kdy si někteří z nás začínají uvědomovat, že nebezpečí nám publikované bylo přehnané. Větší problém však nastane tehdy, až si uvědomíme, že nám nikdy tak velké nebezpečí nehrozilo.


https://morezprav.cz/svetodeni/podvod-okolo-pandemie-zacina-vychazet-najevo-v-nekolika-zemich-sveta?fbclid=IwAR25csV_AVEDxxq9nRvIwxQfd3h6qS3594xTDygfw6W3lGoTYYpQcJcwTks

https://mpr21.info/el-fraude-de-la-pandemia-comienza-salir/

No comments: