Wednesday, May 16, 2012

Skoro vše v ČR už je rozkradeno !


 Přišlo mailem z ČR
Lidé se konečně probouzí !
---------------------------------------------------------------
Skoro vše v této zemi už je rozkradeno, pro udržení životní úrovně bohatých a superbohatých už zbývá poslední zdroj příjmů : naše peněženky.
Právě na ně se v těchto dnech a týdnech horečně připravuje
bezprecedentní tunel tisíciletí. Pod záminkou důchodové a zdravotní reformy má dojít ke skokovému zvýšení nepřímého zdanění obyvatelstva formou zdvojnásobení (!!!) DPH v podstatě všech základních životních potřeb (potraviny, voda, teplo, bydlení, doprava atd.). Pokud to připustíme, bude mít ČR po Dánsku (porovnej platy v Dánsku a u nás !) druhé nejvyšší zdanění v EU !!! Přitom pro všechny země EU s nejvyšší životní úrovní je vysoké DPH na základní životní potřeby dlouhodobě naprosto tabu. Vědí proč - když lid dnes vysají, nebudou mít zítra komu prodávat. Říká se tomu sociální smír, což česká vláda evidentně nezná.
Důchodová "reforma", tak, jak ji vláda připravila, není žádnou reformou a naše budoucí důchody vůbec neřeší. Spoléhá se na to, že lidé nemyslí, neumějí počítat a jako tupé stádo přijmou tento tunel. Tuto podobu reformy si nadiktovala mocná finanční lobby, která si politiky platí, aby fungovali pouze v její prospěch. Do soukromých rukou mají být vyvedeny naše peníze v řádu biliónů korun, bude s nimi zacházeno prakticky nekontrolovatelně a bez jakékoliv garance, že důchodové fondy nezkrachují, nebudou vytunelovány nebo znárodněny tak, jako se to nedávno stalo v Maďarsku. Naše zajištění ve stáří je v tomto tanci milliard a biliónů až na posledním místě.
Vážení, spolčení boháčů a politiků v naší zemi se již vymyká jakékoliv sebereflexi a sebekontrole. Omámení penězi se tito lidé ocitají zcela mimo realitu a stali se z nich sociopati neschopní vnímat životní realitu těch dole. Sytý hladovému nevěří. Pokud je nezastavíme včas, dopadneme velice špatně a v Čechách poteče krev podobně, jak to nyní vidíme v arabských zemích. Také tam je společným jmenovatelem všech nepokojů a revolucí stále se rozevírající sociální propast mezi superbohatými a superchudými. Necháme to dojít tak daleko ???
Najděte si prosím pár minut času a přečtěte si fakta v přílohách tohoto emailu. Vypadají složitě, ale nejsou. Je to pro nás životně důležité. Pokud potom uznáte za vhodné, platformy pro vyjádření našeho názoru už se rodí. Například zde : www.odhodlani.cz .
Nevěřte oficiálním médiím - jsou závislá na finančně-politickém kartelu mocných. Lžou a neinformují o zásadních věcech. Čtěte nezávislé informace na internetu. Např. zde : www.blisty.cz nebo www.finmag.cz
Přepošlete prosím tento e-mail všem svým blízkým v případě, že to uznáte za vhodné. Probuďme se, v sázce už je příliš mnoho !!!
-------------------

K privatizaci zdravotnictví dále našlápnuto, Rath a jeho odmítání zašlápnuto !  Kubice dil druhy :-(
Kritik zlikvidovan

Jakub Patočka píše detailněji  o případu Rath  a také jak opět plukovník Kubice  na zakázku zapracoval
 

4 comments:

Anonymous said...

Nazory na Rathovo krabicove provineni tentokrat na rozdil od massmedii plivajicich bez znalosti, napsanych vecne slusne a nezaujate.

http://www.blisty.cz/art/63471.html

http://www.blisty.cz/art/63472.html

http://www.blisty.cz/art/63465.html

http://www.blisty.cz/art/63474.html

vodnik007 said...

Rathovo provineni je sice velka udalost at se na to clovek diva z kterekoliv strany. Ovsem je zajimave jak takovy prippad zastinil temer vubec nediskutovanou udalost.
Do Prahy prijela neobvylke velka izraelska delegace. Vetsinou se nekde stavi jeden statnik ale aby prileja polovina vlady, dokonce do pomerne bezvyznamneho statu, to se jen tak nestava. Mozna, ze Cesko neni tak uplne bezvyznamne. Tentokrat mam na mysli Strahov a nabidku ubytovani az 2 milinu izraelskych uprchliku. Sla se izraelska vlada podivat jak ubytovny vypadaji? Mlci se o tom hlavne aby v Izraeli nenastala panika, ze se chysta neco hrozneho? Opravdu podivne.

Astr said...

Na toto thema ktere zminuje Vodnik 007 napsal clanek i pan
Adam Bartos:
http://abbartos.wordpress.com/2012/05/22/bibi-opet-v-cr-co-tu-ti-izraelci-porad-domlouvaji/
Jako vzdy u "nedulezitych" pripadu masmedia mlci a mlci a zas a opet kdyz neco tak jen velmi mirne protivladne buci.
Nebot jen masmedia vi co se slusi:-( Hlavne diky internetu lid stale vice cosi tusi. I to co psat se nesmi ze kral ma osli usi ci ze jsou i mnoha jina nebezpeci ktera na vrata busi !

Anonymous said...

Konecne se lide zacinaji ozyvat!
Az jak moc to musi byt v prdeli jak zpiva pisen, aby lide vysli do ulic?

http://www.youtube.com/watch?v=DXCrJ9IpSBA&feature=player_embedded