Tuesday, June 28, 2016

Názory odjinud co v massmediich nenajdete

 Tak to pise Nautilus:

Na vrcholku špičaté hory je velký balvan.
Je podepřen, zabetonován a hlídá ho rota vojáků. Nikdo neví jak a kdy, ale všichni vědí, že dřív nebo později spadne do údolí.
Neodvratně.

Tak je to i s EU, silou se vykutálela na špici občanského odporu a nenávisti a teď se jen čeká, kdy spadne do údolí. Už nepůjde o nějaké budování, vývoj, půjde o prosté přežití bez ohledu na to, jak bizarní budou opatření.
Nizozemské referendu šlo kopnou pod almaru, s rakouskými zfalšovanými volbami to půjde hůř, maďarské referendum o uprchlících a  bude následovat atd. Existenciální boje budou pokračovat.
Brexit může dát jen odpověď na otázku, zda EU bude existovat ještě zítra ale ne otázku, zda bude v této konfiguraci existovat ještě za dva roky. Nenávist lidu, kterou její objektivně nekompetentní, fanatičtí a totalitářští vůdcové vyvolali, je nepředstavitelná síla často dělá nepěkné věci. Možná už začínají tušit, jakou bestii vzbudili!

Komentare  clanek   dobre  doplnuji :-)
=================================================

T:
Hlas lidu – hlas boží. Jenže Bůh je potměšilá sadistická bestie.

g  said:
Ono to hodně ukazuje, jak moc jsou eurobolševici odtrženi nejen od reálného občanského života, ale i od reality jako takové, včetně základního chápání přírodních dějů.
Je to kombinace eurohumanitárního pseudovzdělání s politickou indoktrinací, vše v dobrovolné mentální izolaci.
Podle mne už předčili i tolik nenáviděné komunisty.

A said:
Je smutne ze ani nejvyssi pocet vyjimek pro Anglii neni dost na to aby presto tolik lidi chtelo odejit

g said:
Výjimky jsou jen výjimky – korekce nejkřiklavěších věcí. Eurobolševismus je problematický už svojí strukturou,
 Je to jako když se v roce 1968 čeští soudruzi chtěli domlouvat se soudruhy v Moskvě.

L K said:
No pokud “odchod” Britanie spusti ocistny proces, ve kterem dulezite clenske statu EU vymeni sve politicke “elity”, tak to nakonec muze dopadnout dobre, i kdyz to v kratkem a strednim obdobi bude mozna bolet. V Nemecku i Francii jiste drobne naznaky existuji.
Obavam se ale, ze demokraticky deficit EU zpusobi, ze ta podivna frankogermanska koalice neomarxistickych socialnich ingenieuru a big businessu bude pokracovat dal a to bude velky pruser.
V kazdem pripade dnesni ( a mozna nejakou dobu pokracujici) pad financnich trhu poskytuje prilezitost vydelat vice penez nez sami vazime. Kupujte panove financni papir.

g said:
3.Dnešní Leave je spíš jen gesto, EU jako taková z hlediska smluv neexistuje, to mě taky trochu zklamalo, že nebylo specifikováno, do jakého bodu chce Farage „rollback“, předpokládám, že ne až do stavu před vstupem do EHS. Britové měli stejně na nejhorší průsery výjimky, tak teď budou mít jejich politici akorát lepší vyjednávací pozici pro výjimky následné.
Čekám ale, že o to víc eurobolševici přitvrdí na územích, které ovládají. Kromě toho odejde čistý plátce a EU je zase o krok blíž Dluhové unii.
 Je prostě třeba utéct co nejdřív, dokud si eurobolševici neprosadí u nás Euro+ESM, neomezenou imigraci a absolutní odzbrojení.

An said:
Sdílím Vaše obavy, ale vidět ty neobolševické kyselé ksichty, no to je prostě paráda:-).
Q.

No comments: