Wednesday, May 6, 2015

OKAMUROVA LIKVIDACE


Z regionálních  novin
ZVEŘEJŇUJEME ŠOKUJÍCÍ INFORMACE ABYSTE VĚDĚLI, PROČ ROZBILI ÚSVIT TOMIA OKAMURY   

Šokující informace o tom proč bylo zlikvidováno hnutí Úsvit! Stála v pozadí celé akce na likvidaci Úsvitu zločinná organizace pod krycím názvem BIS, nástupkyně StB? Co vedlo tuto organizaci prezentující se, jako ochránkyně demokratických principů, sloužící zájmům USA proti vlastnímu národu k likvidaci a rozbití Úsvitu? 

Jednoduchá odpověď!

Vláda totiž schválila další strategii podpory Romů, tentokrát do roku 2020. Na tuto podporu potečou miliony z našich daní proudem. Tomio Okamura zveřejnil nekonečný a hlavně neveřejný seznam všech dosud podporovaných institucí, sdružení, nadací, svazů, iniciativ, drahých koncepcí a strategií, které v současnosti mají řešit romskou integraci. Kdo neví, říká se tomu etnobyznys. A jak napsal Tomio: "k těmto nákladům si připočtěte dávky, podporu bydlení, zničené byty, dluhy na odpadech, vodě, energiích, zplundrované části měst a kriminalitu". 

Tento zveřejněný tajný seznam se nesměl dostat na veřejnost a naše redakce se rozhodla, jako jediná v ČR, jej zveřejnit. Přejeme příjemné počtení a hlavně zamyšlení, na co vynakládá současný režim naše daně, přitom na nemocné děti musíme dělat celonárodní sbírky!


No comments: