Friday, September 3, 2010

Mimozemšťané !

Ještě před pár stoletími byla víra v mimozemšťany k upálení na hranici, na
začátku 20 století na mimozemšťany věřilo jen málo lidí, dnes prý téměř 70%
západního světa.
Mohou za to příhody jako Roswell UFO Incident, ale i lidé jako Erich Von
Daniken, kteří předložili a připomněli, že existují tisíce let staré kresby
našich předků kde jsou vyobrazeny bytosti ne podobné lidem z té doby.

Stále však není jakoby dost důkazů o tom že existovali či existují.
Přidám výsledky svých pozorování.
Existují a níže uvedené skutečnosti jsou jejich dílem.
Zase jsme o krůček blíže k rozluštění záhady.

V současné době se angažují především na Middle Eastu a ve všem co se přisuzuje na vrub Israele a jeho tajné služby.
Posuďte sami že jde o příliš mnoho náhod, než aby to byly opravdu jen náhody.
A opravdu doporučuji přestat číst těm, kteří by to FSECHNO rádi svedli na Israel, jedinou skutečnou demokracii na Středním východě.

Za tuto ironii prosim za odpusteni ty Mimozemstany, dle knihy genesis, (synove Bozsti vchazeli k dceram lidskym) ktere uz sestupovani k dceram lidskym prestalo bavit a dali se na politiku a demontaz mezilidskych vztahu :-)

===============================================

The most lethal attack in four years—blamed on Hamas—occurred just hours before Netanyahu’s scheduled meeting with Hamas leaders and Secretary of State Hillary Clinton.
The timing revived memories of the many well-timed “incidents” during the reign of Prime Minister Ariel Sharon. No one dares suggest that Tel Aviv may be the source of this latest incident. Yet consider just a few of the many precedents:

On April 12, 2002, at the same moment Secretary of State Colin Powell was meeting with Ariel Sharon, a suicide bombing occurred in Israel, killing 8 and injuring 22.

On May 10, 2002, at the same moment President Bush was meeting with Ariel Sharon, a suicide bombing occurred in Israel.

On June 11, 2003, on the same day Ariel Sharon visited the White House, a suicide bombing killed 17 and wounded 100 on a bus in Jerusalem.

On November 11, 2003, while the president of Italy was visiting the U.S., Italy suffered its greatest wartime casualties since WWII when 19 Italians were killed in Iraq.

On November 20, 2003, while President Bush was visiting Prime Minister Tony Blair in London, the British envoy to Istanbul was among 27 killed by a blast.

On November 30, 2003, while the president of Spain was visiting the U.S., seven Spanish intelligence officers were killed in Iraq.

A Veterans Today se ptá, kdy bude další příhoda, při návštěvě koho a kde?
veteranstoday

1 comment:

vodnik007 said...

O mimozemstanech se pise v Bibli, recke baje a mnohe jine kultury z nich udelaly bohy. Zecharia Sitchin se prizivuje fantazirovanim o pradavnych nevstevach z kolemjdouci planety.
Daniken se snazil o vedecky pristup a dnesni vedci prinaseji nove uvahy o paralelnich vesmirech. Co je pravda a co fantazie je ale stale tezko dokazat.
Podivne nahody v politikem deni jsou dokazatelnejsi nez zahady kolem UFO.